Διαμονή Συνέδρων

Η διαμονή όλων των συνέδρων, των συνοδών και των επιμορφωτών του συνεδρίου θα γίνει στο Ξενοδοχείο CORAL και στο Ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CORAL  (http://www.coralhotel.gr)

Το ξενοδοχείο Coral βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, με πανοραμική θέα προς τον Σαρωνικό. Η λεωφόρος Ποσειδώνος, μήκους 60 χλμ., ξεκινά από το λιμάνι του Πειραιά, εκτείνεται παράλληλα με τον Σαρωνικό κόλπο και καταλήγει στο νοτιότερο τμήμα της Αττικής, στο ακρωτήριο Σούνιο. Η πρόσοψη του ξενοδοχείου έχει θέα προς την θάλασσα και τον λόφο της Καστέλας. Πολλά από τα δωμάτια και δύο αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων απολαμβάνουν αυτή την εκπληκτική θέα. 

Διεύθυνση Ξενοδοχείου: Λ. Ποσειδώνος 35, Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα 17561
Τηλέφωνα Ξενοδοχείου:  210 9816441 -  210 9812932 Fax: 210 9831207 


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ  (http://www.poseidonhotel.com.gr/)

Το ξενοδοχείο Poseidon βρίσκεται μπροστά από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου, μόλις 6 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας!

Πρόσφατα ανακαινισμένο, με κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, σε προνομιακή θέση στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο του Π.Φαλήρου, αποτελεί την καλύτερη λύση για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες ή τις διακοπές τους με την άνεση, την πολυτέλεια, την προσεγμένη αισθητική και το φιλικό περιβάλλον παρέχοντας υψηλής ποιότητας διαμονή.

Σε ένα από τα καλύτερα προάστια της Αθήνας, μπροστά στην θάλασσα, δίπλα στις σύγχρονες μαρίνες του Αλίμου και του Φλοίσβου και σε πολύ κοντινή απόσταση από εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, κέντρα διασκέδασης συνδυάζει τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την δυνατότητα της εργασίας, της βόλτας στην πόλη της Αθήνα και της διασκέδασης στην έντονη νυκτερινή ζωή της παραλίας..


Διεύθυνση Ξενοδοχείου: Λεωφόρος Ποσειδώνος 72 - 17562 Παλιό Φάληρο
Τηλέφωνα Ξενοδοχείου:  210 98 72 000  Fax: 210 98 29 217

** Η κατανομή των συνέδρων, των συνοδών τους και των επιμορφωτών στα ξενοδοχεία θα γίνει σε συννενόηση με τους υπεύθυνους του συνεδρίου για τη διαμονή, Fr. Mάριο Καπέλλα και κα. Ελεονώρα Βαρθαλίτη.