Οδηγίες Πρόσβασης στα ξενοδοχεία

1.     Οδηγίες για την πρόσβαση στα Ξενοδοχεία

Α) Με Ι.Χ. Αυτοκίνητο

Από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, τερματίζετε στο κόμβο του Φαλήρου και παίρνετε αριστερά κατεύθυνση ΓΛΥΦΑΔΑ. Σε 4 χιλιόμετρα περίπου, στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου, επί της Παραλιακής Λεωφόρου, στα αριστερά σας, βρίσκεται το Ξενοδοχείο «Coral», (Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, τηλ. 210 9853173 / 9827481). Σε 1 χιλιόμετρο περίπου και προς την ίδια κατεύθυνση, πάλι επί της Παραλιακής Λεωφόρου και στα αριστερά σας, βρίσκεται το Ξενοδοχείο «Ποσειδών» (Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, τηλ. 210 9872000)

Β) Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Με λεωφορείο του ΟΑΣΑ: Το λεωφορείο που οδηγεί στο Ξενοδοχείο είναι το Χ96 με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η αφετηρία των λεωφορείων βρίσκεται στο επίπεδο Αφίξεων (μόλις βγείτε), μεταξύ των εξόδων 4 και 5. Αγοράζετε το εισιτήριο του λεωφορείου από το ταμείο που βρίσκεται μπροστά στην Αφετηρία (κόστος 3 ευρώ περίπου).
Για το ξενοδοχείο «Coral» θα κατεβείτε στη στάση «ΦΛΟΙΣΒΟΣ».

Προσοχή ! Το λεωφορείο είναι ο πιο σύντομος, ο πιο εύκολος και ο πιο οικονομικός τρόπος για να πάτε στο Ξενοδοχείο. Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή. Και το ΤΑΞΙ κοστίζει γύρω στα 40 (!) ευρώ.

Με το ΜΕΤΡΟ και το ΤΡΑΜ   

Από το σταθμό του Αεροδρομίου παίρνετε τη Γραμμή 3 του Μετρό με κατεύθυνση προς ΑΙΓΑΛΕΩ και κατεβαίνετε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Για το Ξενοδοχείο «Ποσειδών», παίρνετε από το Σύνταγμα το ΤΡΑΜ (επί της Λεωφόρου Αμαλίας) με κατεύθυνση προς ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ  και κατεβαίνετε στη στάση «ΕΔΕΜ».
Για το Ξενοδοχείο «CORAL», παίρνετε από το Σύνταγμα το ΤΡΑΜ με κατεύθυνση προς Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και κατεβαίνετε στη στάση «ΦΛΟΙΣΒΟΣ».
Εισιτήριο ΜΕΤΡΟ (Αεροδρόμιο – Σύνταγμα) 6.00 ευρώ και ΤΡΑΜ 1,00 ευρώ.

2.     Οδηγίες για την πρόσβαση στο Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» του ΑΛΙΜΟΥ

Από το Ξενοδοχείο σας παίρνετε την Παραλιακή Λεωφόρο με κατεύθυνση προς ΓΛΥΦΑΔΑ. Στον ανισόπεδο κόμβο του Αλίμου (προσοχή γιατί ο κόμβος είναι υπόγειος) παίρνετε δεξιά την έξοδο προςε Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέσω της Λεωφόρου Αλίμου. Στα δεύτερα φανάρια (αμέσως μετά το κατάστημα JUMBO που είναι στα αριστερά σας) στρίβετε αριστερά στη Λεωφόρο ΚΥΘΗΡΙΩΝ. Στα 600 μέτρα περίπου στρίβετε δεξιά στην ΟΔΟ ΡΟΔΩΝ  και αμέσως αριστερά (με πολύ προσοχή!) στην ΟΔΟ ΚΥΒΕΛΗΣ. Το Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» βρίσκεται λίγο πιο πάνω, στον αριθμό 19.

Σημείωση: Για όσους δεν διαθέτουν Ι.Χ. οι μετακινήσεις από το Ξενοδοχείο προς το Σχολείο και αντιστρόφως θα γίνονται με πούλμαν.